Mehmet Özel, Adaylığını Açıklayacak

CHP Tarsus İlçe Başkanlığından Düşen Özel Yeniden İlçe Başkanlığına Aday !

Mehmet Özel, Adaylığını Açıklayacak

CHP Tarsus İlçe Başkanlığından Düşen Özel Yeniden İlçe Başkanlığına Aday !

07 Mayıs 2013 Salı 21:27
Mehmet Özel, Adaylığını Açıklayacak
CUMHURİYET Halk Partili Mehmet Özel, 10 Mayıs günü parti ilçe binasında, 26 Mayıs 2013 Pazar günü yapılacak olan olağanüstü ilçe kongresinde yeniden başkanlık görevine talip olduğunu açıklayacak.İlçe binasında yapacağı toplantıda partililere ve kamuoyuna önemli mesajlar vermesi beklenen Mehmet Özel’in toplantısının yoğun katılımla gerçekleşmesi bekleniyor.







CHP Tarsus İlçe yönetiminden istifa edenlerin; Mehmet Özel ve ekibinin seçimleri taşıyacak durumda olmadığını ifade ederek istifalarını sunmuşlardı. CHP Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Özel ve ekibini imza toplayarak değiştirmeyi düşünen muhalif kesimin buna gerek kalmadan istifalarla düşürme yoluna gittmiş , Noter üzerinden istifalarını sunarak ilçenin düşmesini sağlamışlardı. Şuana kadar adı adaylıkta geçen iki isimle seçime gidilecek gibi görünüyor. CHP İl Başkan Yardımcısı Ali İlk ve Eski İlçe Başkanı Mehmet Özel.




İSTİFA EDEN ÜYELER ŞU İSİMLERDEN OLUŞUYORDU
 


Semra Kabasakal, Ali Haydar Batmaz, Murat Gül, Çetin Sarı, Semahat Kılınç, Ayla Oran Erciyes,

Hakan Arıkan, Alkan Güner, Abdulkadir Filiz, Asaf Geyik.







Son Güncelleme: 07.05.2013 21:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.