banner308

Ramazan Ayını Fermanla Kutladı.

Mersin’in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, vatandaşların Ramazan ayını ferman biçimindeki broşür ve imsakiye dağıttırarak kutladı.

Ramazan Ayını Fermanla Kutladı.

Mersin’in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, vatandaşların Ramazan ayını ferman biçimindeki broşür ve imsakiye dağıttırarak kutladı.

01 Haziran 2016 Çarşamba 17:07
Ramazan Ayını Fermanla Kutladı.
Yöresel kıyafet giyen kadın ile erkeğin çaldığı davul eşliğinde Ramazan ayını kutlayan Belediye Başkanı Can'ın, ferman biçiminde broşürleri dağıttı. Vatandaşın ilgisini çeken ekipler, aynı zamanda imsakiye de dağıttı.
Belediye Başkanı Şevket Can’ın vatandaşların Ramazan ayını tebrik ettiği "Ramazan-ı Şerif’iniz Mübarek Olsun" yazılı ferman Tarsus genelindeki esnafa ve vatandaşlara dağıtıldı. Yoğun ilgi ve beğeni toplayan ferman ile imsakiyeler için vatandaşlar, belediye çalışanlarına ve Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’a, teşekkür ettiler.

Başkan Can, mesajında “Değerli hemşehrimiz; Yine mübarek bir zaman dilimine girmiş bulunuyoruz. Her zamankinden daha coşkulu biçimde karşıladığımız Ramazan ayı, içerisinde birbirinden önemli ilahi hediyeleri barındırmaktadır. Paylaşmanın, farkına varmanın ve yardımseverliğin zirveye çıktığı bu güzel zaman diliminde Tarsus Belediyesi olarak yine üzerimize düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getireceğiz. Hedefimiz şehrimizdeki en ücra hanelere ulaşmak, ihtiyaç sahiplerine bir el uzatarak bu güzelliği birlikte yaşamaktır.



Şehrimizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın din, dil, ırk ayrımı olmaksızın aynı sofrada buluştuğu, insanların birbirine samimiyetle sarıldığı, Hz. Danyal meydanında düzenlediğimiz iftar ve sahur programlarında sizleri de aramızda görmek bize onur verecektir. Bu vesile ile mübarek Ramazan ayınızı tebrik eder, bu güzel ayın şehrimizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza birlik, beraberlik ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim” ifadelerine yer verdi.





Mersin Portal-Haber Merkezi

Son Güncelleme: 01.06.2016 17:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.