banner308

Tarsus'ta Kan Bağışı

MERSİN'in Tarsus ilçesi Ceza infaz Kurumları Kampusü personeli, Kızılay'ın kan bağışı kampanyasına destek verdi.

Tarsus'ta Kan Bağışı

MERSİN'in Tarsus ilçesi Ceza infaz Kurumları Kampusü personeli, Kızılay'ın kan bağışı kampanyasına destek verdi.

20 Aralık 2017 Çarşamba 11:12
Tarsus'ta Kan Bağışı

İlçe Cumhuriyet Başsavcılığı ve Kızılay işbirliğinde kan bağışı kampanyası düzenlendi. Etkinliğe Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Çelik, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Demirağ, Kampüs Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Muzaffer Avcı, yöneticiler, personeller ve infaz koruma memurları destek verdi.
Bağış öncesi Dr. Mustafa Kutlutürk, Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Çiğdem Koca ve sağlık çalışanları tarafından personele kan bağışının faydaları hakkında bilgiler verildi. Yapılan sağlık kontrolleri sonrası yoğun ilgi gösterilen etkinlikte Cumhuriyet Savcısı Demirağ da kan verdi. Bu tür etkinlikleri desteklediklerini ve önemli bulduklarını belirten Başsavcı Çelik, "Kan bağışının çok önemli olduğunu düşünüyorum. İnşallah ihtiyacı olanlara fayda sağlayacaktır" dedi. Konuşmanın ardından kan bağışları gerçekleştirildi.

Mersin Portal-Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.