Tarsus'ta “Uyuşturucu ile Mücadele Eylem Planı“ Toplantısı

Tarsus ilçesinde "Uyuşturucu ile Mücadele Eylem Planı" toplantısı gerçekleştirildi.

Tarsus'ta “Uyuşturucu ile Mücadele Eylem Planı“ Toplantısı

Tarsus ilçesinde "Uyuşturucu ile Mücadele Eylem Planı" toplantısı gerçekleştirildi.

22 Ekim 2015 Perşembe 17:13
Tarsus'ta “Uyuşturucu ile Mücadele Eylem Planı“ Toplantısı

Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, Kaymakamlık'ta düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, hazırladıkları eylem planına tüm kurumların katkıda bulanacağını belirtti. Uyuşturucuyla mücadelede herkese önemli görevler düştüğünü ifade eden Atmaca, uyuşturucu sorununun çözümü için ortak çalışmalara katkıda bulunacaklarını kaydetti. Uyuşturucunun ciddi bir sorun olduğunu aktaran Atmaca, şöyle devam etti:



"Bu planla uyuşturucuyla mücadelede her kurum sorunun çözümü için ortak çalışmaya katkıda bulunacak. Uyuşturucu konusu çok ciddi bir sorun ve bu sorunu çözmek hepimizin sorumluluğundadır. Tüm kurumlarımızın, kamu görevlilerimizin ve vatandaşlarımızın bu bilinçle hareket etmesi çözümü kolaylaştıracaktır. Uyuşturucuyla mücadele sadece devletimizin değil, sivil toplum kuruluşları ve ailelerin desteğiyle olur.



Ne yazık ki uyuşturucu kullanma yaşı düşerken, kullananların sayısı da artıyor. Bu konuda basın mensupları ve sosyal medyanın etkileşimi çok güçlü. Ayrıca televizyondaki diziler de uyuşturucunun zararları konuları da işlenirse hedefe ulaşmak daha kolay olur” Toplantıya Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Boro, Tarsus Emniyet Müdürü Salim Çakan, Jandarma Komutanı Binbaşı Yavuz Bulut, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir ve  daire müdürleri katıldı.

AA

Son Güncelleme: 24.10.2015 13:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.