Kategoriler

Mersin Portal

Mersinli Ortodoks ve Katolikler, Sonsuz Birlik ve Beraberlik İçin Dua Ediyor

Mersin Ortodoks Kilisesi Ruhani Lideri Coşkun Teymur, Mersin Katolik Kilisesi Ruhani Lideri Roberto Ferrari, cemaatlerinin, milletin birlik ve beraberliğinin sonsuza kadar devam etmesi için sürekli dua ettiklerini belirttiler.

Mersin Ortodoks Kilisesi Ruhani Lideri Coşkun Teymur ve Mersin Katolik Kilisesi Ruhani Lideri Roberto Ferrari, beraberlerindeki heyetle birlikte Mersin Valisi Özdemir Çakacak’ı makamında ziyaret ederek, 15 Temmuz’da gerçekleştirilen darbe girişimine karşı devletin, milletin ve milli iradenin yanında olduklarını bildirdiler. Teymur ve Ferrari, cemaatleri adına başta millet olmak üzere Vali Çakacak’a ve tüm Mersinlilere geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Ruhani liderler, Mersin Ortodoks ve Katolik Kiliseleri cemaatlerinin milletin birlik ve beraberliğinin sonsuza kadar devam etmesi için sürekli dua ettiklerini söylediler.



Vali Çakacak ise 15 Temmuz akşamından bu yana gerçekleştirdikleri ‘Demokrasi Nöbeti’ ile milli iradeye sahip çıkmak üzere Cumhuriyet Meydanı’nı tıklım tıklım dolduran Mersinlilerin Kurtuluş Savaşı’nda, Çanakkale’de olduğu gibi bugün de dil, din, ırk ve mezhep ayrımı gözetmeksizin hep birlikte tek yürek olarak birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini sergilediklerini ifade etti. Mersinlilerin farklı kültür ve inançları bir zenginlik olarak benimsediklerini dile getiren Çakacak, hiçbir gücün bu birlik ve beraberlik duygularının üzerine çıkamayacağını bir kez daha gösterdiğini kaydetti.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
MERSİN
30 Kez Görüntülendi.
Mersin Valiliği, Kentte Eylem ve Yürüyüşlere Yasak Getirdi
MERSİN
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Ahmet Serkan Tuncer’den 19 Mayıs Mesajı
MERSİN
22 Kez Görüntülendi.
Toroslar Belediyesinde Borç Tartışma Eski Başkandan Ses Çıktı.
GÜLNAR
8 Kez Görüntülendi.
İl Milli Eğitim Müdüründen Gülnar'a Ziyaret
MERSİN
12 Kez Görüntülendi.
Bu Yolun Sonu Şampiyonluk
TARSUS
9 Kez Görüntülendi.
Tarsus'ta 1. Sokak Hayvanları Çalıştayı
MERSİN
18 Kez Görüntülendi.
Pamukluk Barajı’nın Arıtmasını MESKİ Yapacak
MERSİN
14 Kez Görüntülendi.
Tarsus Belediyesinden "Tarsus Gastronomi Merkezi" Projesi
TARSUS
20 Kez Görüntülendi.
Yapay Zekaya Göre En Güzeli Tarsus
MERSİN
15 Kez Görüntülendi.
AK Partili Kıratlı'dan 19 Mayıs Bayram Kutlaması