Mersin Devlet Opera ve Balesi, sanatseverleri bu kez tango müziğinin tutkulu dünyasında buluşturmaya hazırlanıyor. “Tango Del Mar” adlı özel konser, 23 Mayıs Cumartesi günü saat 20.00’de MDOB Sahnesi’nde sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Tango’nun duygusal derinliğini, ritmini ve zarafetini sahneye taşıyacak olan konser, klasik ve modern yorumları bir araya getirecek. Güçlü melodiler, etkileyici koreografiler ve sahne atmosferiyle “Tango Del Mar”, izleyicilere yalnızca bir konser değil, aynı zamanda görsel ve işitsel bir sanat deneyimi sunacak.

Konserde keman sanatçısı Marina Kvlividze, kontrbas sanatçısı Hakan Özhan, gitar sanatçısı Atahan Kaya, piyanist Rufina Usmanova ve flüt sanatçısı Özge Salar Berber aynı sahneyi paylaşacak.

Gecenin dans bölümünde ise Figen Özal ve Ali Kemal Koçak sahne alacak. Tango’nun tutkulu dili, dansçıların zarif ve etkileyici koreografileriyle bütünleşerek müziğin ritmini sahne üzerinde görünür hale getirecek.

Yenişehir’de tiyatro sezonu “Albay Kuş” ile açılıyor! Perde yeniden aralanıyor
Yenişehir’de tiyatro sezonu “Albay Kuş” ile açılıyor! Perde yeniden aralanıyor
İçeriği Görüntüle

Müzik ve dansın kusursuz uyumunu Mersinli sanatseverlerle buluşturacak olan “Tango Del Mar”, tango severlerin yanı sıra farklı sanat disiplinlerini aynı sahnede deneyimlemek isteyen izleyicilere de hitap edecek.

MDOB Sahnesi’nde gerçekleşecek özel konser, Mersin’de sanat dolu bir akşam yaşamak isteyenler için sezonun dikkat çeken etkinliklerinden biri olacak.