Mersin İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, 2022 yılında görev yaptığı sırada geçirdiği kalp krizi sonucu şehit olan Polis Memuru Sinan Çetinkaya'nın ailesini ziyaret ederek, şehit emanetine sahip çıkma geleneğini sürdürdü.

Mersin Beşiktaşlılar Derneği’nden Öğrencilere Eğitim Desteği
Mersin Beşiktaşlılar Derneği’nden Öğrencilere Eğitim Desteği
İçeriği Görüntüle

Gerçekleşen ziyarette şehit polis dualarla anılırken, İl Emniyet Müdürü Aktaş, Çetinkaya'nın ailesiyle yakından ilgilenerek onların talep ve düşüncelerini dinledi. Samimi atmosferde gerçekleşen buluşmada, devletin şehit ailelerinin her zaman yanında olduğu mesajı verildi.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "2022 yılında ilimizde görevi başındayken geçirdiği kalp krizi sonucu şehadete eren Polis Memuru Sinan Çetinkaya'nın emaneti kıymetli ailesini ziyaret ederek şehidimizi dualarla yâd ettik." ifadelerine yer verildi.

Şehit ailelerine yönelik vefa ziyaretlerini sürdüren Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, bu tür buluşmalarla hem şehitlerin hatırasını yaşatmayı hem de ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını göstermeyi amaçlıyor. Ziyaret, şehit polis Sinan Çetinkaya'nın fedakârlığının bir kez daha saygı ve minnetle anılmasına vesile oldu.