Toroslar Belediyesi, 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kapsamında özel bir etkinlik düzenledi.

Belediye bünyesinde hizmet veren Engelsiz Akademi Merkezi’nde gerçekleştirilen programa özel gereksinimli bireyler, aileleri, dernek temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Sevgi, müzik ve dayanışma aynı sahnede
Etkinlikte Engelsiz Akademi Merkezi öğrencileri ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi öğrencilerinin hazırladığı aktiviteler sahnelendi.

KKTC-Mersin Feribot Seferin'de Hayatını Kaybeden Süleyman Erdoğan defnedildi.
KKTC-Mersin Feribot Seferin'de Hayatını Kaybeden Süleyman Erdoğan defnedildi.
İçeriği Görüntüle

Resim sergisi, jimnastik performansları, halk oyunları ve dans gösterileri katılımcılardan büyük beğeni aldı.

Müziğin engel tanımayan gücü
Programın en duygu dolu anlarından biri, 13 yaşındaki otizmli Yusuf Erdem Salluhi’nin org performansı oldu. Genç yetenek, sahnedeki başarısıyla uzun süre alkışlandı.

Toroslar Belediyesi, erişilebilir ve engelsiz bir kent hedefiyle özel gereksinimli bireylerin sosyal yaşama katılımını artıran çalışmaların süreceğini bildirdi.