Bu kapsamda, Akbelen Mahallesi’nin en yoğun kullanılan güzergâhlarından biri olan 84014 sokakta gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışması başarıyla tamamlandı.
Yaklaşık 1,5 kilometrelik yol güzergâhında yürütülen çalışmalarda, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından finişer makinesiyle asfalt serimi gerçekleştirildi. Zamanla yıpranan ve kullanıma elverişsiz hale gelen eski parke taşları sökülerek yerini sıcak asfalta bıraktı. Çalışmalarda toplamda yaklaşık 2 bin 500 ton asfalt kullanıldığı bildirildi.
Mahalle Muhtarından Belediyeye Teşekkür
Akbelen Mahallesi Muhtarı Merve Meral İnce Oğuz, yapılan hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Toroslar Belediyesi’ne teşekkür etti. Oğuz, “Mahallemizin en uzun ve en işlek sokağı yıllardır bakım bekliyordu. İlk kez bu denli kapsamlı bir asfalt çalışması yapıldı. Başkanımız Sayın Abdurrahman Yıldız’a ve emeği geçen tüm personele teşekkür ediyorum,” şeklinde konuştu.
Başkan Yıldız: “Modern ve Güvenli Yollar Hedefimiz”
Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada, ilçenin farklı noktalarında yol yenileme çalışmalarının süreceğini belirtti. Yıldız, “Toroslar’da ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getirmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Yenilenen yollar sayesinde hem araç sürücülerimiz hem de yayalar için daha düzenli ve modern bir ulaşım altyapısı oluşturuyoruz. Amacımız, halkımızın yaşam kalitesini artırmak,” ifadelerini kullandı.




