Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Tarsus Gençlik Kampı’nda gerçekleştirilen etkinlik, muhtarların hem sosyal hem de profesyonel anlamda bir araya gelmesini sağladı.
Etkinlik, davul-zurna eşliğinde çekilen halaylar, çeşitli geziler ve yemek ikramlarıyla zenginleşti. Programda muhtarlar, hem stres atma fırsatı buldu hem de mahallelerindeki talepler ve beklentiler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Katılımcılar, bu tür etkinliklerin mahallelerin sorunlarına daha etkili çözüm üretmek için faydalı olduğunu vurguladı.
Etkinliğe, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Toroslar Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Özalp Önal, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Soner Yetgin, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Ahmet Serkan Ataman, muhtar dernekleri başkanları ve Toroslar ilçesindeki muhtarlar katıldı.
Muhtarlar Birlikte Çalışmanın Önemine Vurgu Yaptı
Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, etkinlikte yaptığı konuşmasında, toplum olarak dayanışma ve birlikte hareket etmenin önemine değindi. Yıldız, “Toplumumuz, dayanışmaya çok ihtiyaç duyduğu bir dönemden geçiyor. Bu tür etkinlikler, birbirimizi daha iyi anlamamızı ve mahallelerimizin sorunlarını daha etkili bir şekilde çözmemizi sağlıyor” dedi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Toroslar Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Özalp Önal ise muhtarlarla işbirliği içinde çalıştıklarını belirterek, “Muhtarlarımızla el birliğiyle çok daha güzel işler yapacağımıza inanıyoruz. Birlikte hareket ederek mahallelerin sorunlarını çözmek daha kolay olacak” şeklinde konuştu.
Muhtarlar Arasındaki Diyalog Güçlendi
Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Soner Yetgin, muhtarların kendileri için önemli bir mesai arkadaşı olduğunu ve sürekli iletişimde olduklarını belirterek, “Muhtarlarımızla her zaman işbirliği yapıyoruz. Bugün de onların görüşlerini alarak, Toroslar’da yapılacak projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk” dedi.





