Tarsus’ta ailesini ve yakınlarını endişelendiren kayıp vakası yaşandı. Eminlik Mahallesi’nde eşiyle birlikte hayvancılıkla uğraşan 36 yaşındaki Asiye Kocabaş, dün sabah saatlerinde küçükbaş hayvanlarını otlatmak amacıyla araziye çıktı.
Kocabaş’ın bir süre sonra kendisinden haber alınamaması üzerine ailesi durumu yetkililere bildirdi. Yapılan kayıp başvurusunun ardından Asiye Kocabaş’ın bulunması için bölgede arama çalışması başlatıldı.
Ekipler bölgede arama yapıyor
Üç çocuk annesi olduğu belirtilen Kocabaş’ın, hayvanlarını otlatmak üzere çıktığı arazide kaybolduğu bildirildi. İhbar üzerine ekipler bölgede çalışma başlatırken, Kocabaş’a ulaşılması için arama faaliyetleri sürdürülüyor.
Ailesi ve yakınları, gelecek iyi haberi beklerken ekiplerin bölgedeki çalışmaları devam ediyor.
Yetkililerden olayın ayrıntılarına ilişkin yeni bilgi gelmesi halinde arama çalışmalarının seyri ve Kocabaş’ın bulunup bulunmadığına ilişkin gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.




