Mersin’in Toroslar ilçesinde yaşayan 6 yaşındaki minik Miraç, doğduğu günden bu yana çöp kamyonlarına büyük ilgi duyuyordu. Her gün balkondan geçerken kamyonları heyecanla izleyen Miraç, onlara el sallamadan edemiyordu.
Miraç’ın annesi Elif Kınış, oğlunun hayalini gerçekleştirmek için Toroslar Belediyesinin sosyal medya hesabından yetkililere ulaştı. Duyarsız kalmayan belediye ekipleri, kısa sürede anlamlı bir sürpriz hazırladı.
Toroslar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, atık toplama aracıyla Miraç’ın evinin önüne gelerek küçük çocuğu araçla gezdirme fırsatı sundu. Kamyonu yakından inceleyen Miraç’ın mutluluğu gözlerinden okunurken, bu özel an hem ailesi hem de belediye ekipleri için unutulmaz bir hatıra oldu.
Anne Kınış, duygularını şöyle ifade etti: “Yürümeye başladığı günden beri sürekli balkondan çöp kamyonlarını izliyordu. Arkalarından ağladığı bile oluyordu. Biz de bu isteğini gerçekleştirmek için belediyemize ulaştık. Sağ olsunlar bizi kırmadılar ve oğlumun hayalini gerçekleştirdiler. Belediye Başkanımız Abdurrahman Yıldız’a teşekkür ediyorum.”
Toroslar Belediyesi’nin bu küçük sürprizi, hem mahallede hem de sosyal medyada büyük ilgi gördü, minik Miraç’ın yüzünde bayram sevinci yarattı.




