Yeni Akit'ten AKP'ye OY Vermeyenlere AĞIR HAKARET

Yeni Akit'ten AKP'yi iktidardan indiren, AKP'ye oy vermeyen vatandaşlara ağır hakaret... Birisi halka "birkaç ırgat" demişti. Şimdi de AKP'ye oy vermeyenler "zalim ve cahil" oldu.

Yeni Akit'ten AKP'ye OY Vermeyenlere AĞIR HAKARET

Yeni Akit'ten AKP'yi iktidardan indiren, AKP'ye oy vermeyen vatandaşlara ağır hakaret... Birisi halka "birkaç ırgat" demişti. Şimdi de AKP'ye oy vermeyenler "zalim ve cahil" oldu.

26 Haziran 2015 Cuma 11:44
Yeni Akit'ten AKP'ye OY Vermeyenlere AĞIR HAKARET
AKP'nin yüzde 40'a düşerek tek başına iktidarı kaybettiği 7 Haziran seçimlerine dair yandaş medyada bugüne kadar halka hakaret niteliğinde ilginç sözler söylendi.


HAYRETTİN KARAMAN "BİRKAÇ IRGAT" DEMİŞTİ

Yeni Şafak'ta yazan İlahiyat Profesörü Hayrettin Karaman, AKP'ye oy vermeyen seçmen için "Birkaç ırgat bir araya geldi ve bazı eksikleri ve kusurları olsa bile Türkiye'yi şaha kaldıran ve alternatifi de ortada bulunmayan iktidarı yıktı" dedi. Karaman, bir başka yazısında ise, Erdoğan'ın seçim kazandığı sürece dilinden düşürmediği "Milli irade" söylemi ile ilgili olarak da, "Bir milli irade” şarkısı tutturulmuş gidiyor... Milli irade” diyerek onu belirleyici bir unsur, âdeta kutsal bir emir olarak mı değerlendiriyorlar?" ifadelerini kullandı.


AKP'li Anayasa Profesörü Burhan Kuzu, "Biz bu oyu hak etmedik; bu hizmetin karşılığı bu olmamalıydı.Hz.Peygamber"her toplum Layık olduğu idare ile yönetilir.Kendi Düşen ağlamaz" derken, Erdoğan için "Dombra" adlı seçim şarkısını yazdıktan sonra AKP milletvekili seçilen Uğur Işılak ise twitter hesabında, "Bakıyorum da bakkalı, manavı, berberi, kasabı koalisyon hükümetini çoktan kurmuşlar. Siyasetçiler bu işten anlamıyor herhalde.. :)" şeklinde mesaj yazdı.


Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde AKP'li Belediye Meclis üyesi Ahmet Hakan Hocaoğlu da Facebook hesabında, "Kafasına kuş sıçtığında şans topu oynayan bir toplumun; Ağzına sıçana oy vermesi normaldir” yazılı bir caps paylaştı. AKP ve yandaş medya çevrelerinden bugüne kadar bunlara benzer hakaret niteliğinde birçok şey yazıldı ve söylendi. AKP'nin 'dinci' görünümlü gazetesi Yeni Akit'te bugün yayınlanan bir yazıda ise AKP'ye oy vermeyen seçmene çok daha ağır hakaretler edildi.


Okur Postası sayfasında, Aydemir Hüdai adıyla yayınlanan "Ak Parti neden oy kaybına uğradı?" başlıklı yazıda, aynen şu ifadeler yer aldı: "Şimdi 15 yaşından tut, 60 yaşına kadar herkesin elinde 3 bin TL'lik cep telefonu var. Artık bu hizmetler saymakla bitmez. Bu hizmetlere, çalışmalara karşılık bu halkın çoğunluğu, teşekkür etmek şöyle dursun, hakaretler ettiler, küfürler savurdular. Olmadık tuzaklar kurdular, işte o zaman kainatın sahibi yüce Allah devreye girdi, bu cahil, zalim halka siz bu yöneticilere layık değilsiniz dedi çünkü Kur'an-ı Kerim'de bir ayette şöyle buyuruyor. "Kalpleri çeviren biziz." İşte kalpleri AK Parti'den çevirdi hiç bir vasfı, değeri olmayan diğer partilere yönlendirdi, alın size böyle yöneticilere layıksınız buyurdu olay budur başka izahı yoktur."


AKP KAZANINCA "MİLLİ İRADE" KAYBEDİNCE "CAHİL, ZALİM, IRGAT..."

AKP kazanınca, "Millet iradesinin üstünde irade tanımıyoruz" diyenler, kaybedince halka, "ırgat, "cahil" , "zalim" , "ağzına s.çana oy veren" , "bakkalı, manavı, berberi, kasabı bir olup koalisyon" kuran" bir güruh olarak nitelendiriyor halkı.

Peki, halk kendisine edilen hakaretleri görüyor mu?

Bugüne kadar gördü... Bunları da görüyordur elbet... 
Son Güncelleme: 26.06.2015 11:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.