Antalya'da hırsızlık zanlıları yakalandı

- Antalya'da ev ve iş yerlerinden gerçekleşen hırsızlık olaylarıyla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı

Antalya'da hırsızlık zanlıları yakalandı

- Antalya'da ev ve iş yerlerinden gerçekleşen hırsızlık olaylarıyla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı

14 Ağustos 2015 Cuma 18:29
Antalya'da hırsızlık zanlıları yakalandı

ANTALYA (AA) - Evlerden hırsızlık ve iş yerlerinden çelik kasa hırsızlığı olaylarıyla ilgili 5 şüpheli yakalandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmada, farklı tarihlerde meydana gelen evden ve iş yerlerindeki çelik para kasalarından hırsızlık olaylarıyla ilgili güvenlik kamerası ve mobese kameraları incelendi.

Eşkal bilgileri ve kullandıkları araç tespit edilen 5 zanlıyla ilgili çalışma yapan ekipler, aracın yabancı uyruklu A.S, G.S, G.G, R.K. ve I.S. isimli kişiler tarafından kiralandığını belirledi.

Serik ilçesindeki Belek Turizm Merkezi ve Muratpaşa ilçesinde polis tarafından yapılan eş zamanlı operasyonda uyrukları açıklanmayan 5 zanlı gözaltına alındı. Zanlıların ev ve araçlarında yapılan aramalarında, kilit açmaya yarayan malzemeler, 3 tabanca, mermi, çalıntı ziynet eşyaları ile elektronik malzemeler ele geçirildi.

Zanlıların, İstanbul, Antalya ve Alanya ilçesinde karıştıkları hırsızlık olaylarından elde ettikleri gelirle, Belek'teki lüks sitelerden ev kiraladıkları belirtildi.

Polisteki ifadelerinin ardından zanlılar, mahkemeye sevk edildi.

Son Güncelleme: 14.08.2015 23:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.