Konyaaltı'nda sıcak asfalt çalışması

Konyaaltı'nda sıcak asfalt çalışması

07 Aralık 2015 Pazartesi 13:16
Konyaaltı'nda sıcak asfalt çalışması

ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı ilçesine bağlı Hacısekililer, Çitdibi ve Yarbaşçandır mahallelerinde sıcak asfalt çalışması başlattı.

İl genelinde sıcak asfalt çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Konyaaltı ilçesinde 7 kilometrelik Hacısekililer, Çitdibi ve Yarbaşçandır grup yolunu sıcak asfalt ile kaplıyor. Yaklaşık 6 kilometresi tamamlanan yol kısa süre sonra hizmete sunulacak. 

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Konyaaltı ile 4 ilçede daha çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, Gazipaşa'ya bağlı 7 kilometrelik Çobanlar, Korubaşı ve Hasdere mahalleleri grup yolu, Alanya'ya bağlı 2,5 kilometrelik İshaklı ve 1,5 kilometrelik İspatlı mahalleleri yolu, Kepez'e bağlı 11 kilometrelik Kirişçiler, Çamlıca, Kızıllı grup yolu, Finike'ye bağlı 9 kilometrelik Sahilkent ve Hasyurt mahalleleri yolunda sıcak asfalt kaplama çalışması yapıyor.    

Çalışmaları inceleyen Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in talimatları doğrultusunda grup yollarında sıcak asfalt çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Konyaaltı grup yolunun şimdilik 7 kilometrelik kısmının asfaltlanacağını belirten Akdemir, "Geri kalan kısmını da ilerleyen zamanda asfaltlayacağız. Çalışmanın belediyeye maliyeti yaklaşık 800 bin lira. Gazipaşa'dan Kaş'a kadar kırsal bölgede bulunan bütün grup yollarımızı elden geçirip son derece modern hale getireceğiz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.