Milletvekili Petek'ten hastalara ziyaret

Milletvekili Petek'ten hastalara ziyaret

14 Aralık 2015 Pazartesi 17:38
Milletvekili Petek'ten hastalara ziyaret

BURDUR (AA) - AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, Bucak Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret etti. 

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu ve AK Parti İlçe Başkanı Emrullah Ünal ile hastaları ziyaret eden Petek, sağlık durumları hakkında bilgi aldı. 

Hafta sonundan bu yana Burdur ve Bucak'ta çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiklerini anlatan Petek, "Bugün hastalarımızı, hasta yakınlarımızı ve hastanemiz personelini ziyaret etmek istedik. Bütün hastalarımıza Allah'tan acil şifa diliyorum" dedi.

Belediye Başkanı Mutlu ise insanların her gününün bir olmadığını, gezip gören koşup eğlenen insanların, yatağa bağlanınca her gün görüp konuştuğu insanları görmek istediğini dile getirdi. 

Mutlu, belediye olarak hastaları ziyaret ettiklerini ve geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini aktardı. 

AK Parti İlçe Başkanı Ünal da her fırsatta vatandaşların yanında olmaya çalıştıklarını belirterek, tüm hastalara Allah'tan şifa diledi. 

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.