"Nadide Hayat" filminin Antalya galası yapıldı

- Galaya, filmin senaristi ve yönetmeni Irmak ile oyuncuları Akbağ, Dikinciler, Şenolsun ve Çancı katıldı

"Nadide Hayat" filminin Antalya galası yapıldı

- Galaya, filmin senaristi ve yönetmeni Irmak ile oyuncuları Akbağ, Dikinciler, Şenolsun ve Çancı katıldı

20 Aralık 2015 Pazar 20:01

ANTALYA (AA) - Çağan Irmak'ın yazıp yönettiği, "Nadide Hayat" filminin Antalya galası gerçekleştirildi.

Bir alışveriş merkezindeki sinemada yapılan galaya, filmin oyuncuları Demet Akbağ, Yetkin Dikinciler, Efecan Şenolsun ve Çisem Çancı ile senarist ve yönetmeni Çağan Irmak katıldı.

Çağan Irmak, yaptığı konuşmada, 18 Aralık'ta vizyona giren film hakkında güzel eleştiriler aldıklarını söyledi. 

Türkiye'de tek başına hayat mücadelesi veren çok kadının olduğunu belirten Irmak, "Filmin senaryosunu yazmadan önce o kadınları biraz dinledik. Zaten filmin senaryosunu yazarken Demet Akbağ da yanımdaydı. O da çok yardımcı oldu. Filmi empati kurarak yaptık" dedi.

Demet Akbağ da uzun zaman sonra ilk kez Antalya'ya geldiğini dile getirdi. Güzel bir film yaptıklarına inandığını ifade eden Akbağ, "Umarım seversiniz" değerlendirmesinde bulundu.

Yetkin Dikinciler ise Antalya'da iki sene tiyatro yaptığını, onun için ayrı bir heyecan yaşadığını anlattı. Filmle izleyenlerde umut ve gülümseme bırakmak istediklerini vurgulayan Dikinciler, "Seyirciyi görünce umut ve gülümseme doluyoruz" diye konuştu.

Film, hayatını değiştirmeye karar veren orta yaşlı bir kadının komik hikayesini konu alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.