Başkan Tarhan'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Mersin’de bulunan 1.Bölge Rotary Kulüpleri, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı ziyaret ederek başarı diledi.

Başkan Tarhan'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Mersin’de bulunan 1.Bölge Rotary Kulüpleri, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı ziyaret ederek başarı diledi.

29 Nisan 2014 Salı 10:40
Başkan Tarhan'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Mersin Rotary Kulübü adına bir konuşma yapan Murat Yüksekbaş, kulüp adına Başkan Tarhan'a yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaret esnasında projelerini anlatan ve sivil toplum örgütü olarak yanlarında olacaklarını belirten Yüksekbaş, "Biz 1. Bölge Rotary olarak, Mersin'de bulunan 6 Rotary Kulübü adına Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan Beyefendiyi ziyaret ettik. Hakkı olduğu belediyeyi aldığı için de son derece mutluyuz. Mezitli'ye yeni bir misyon, vizyon katacağına eminiz. Bu anlamda tüm Rotary Kulüpleri olarak, Neşet Başkan'a bu uğurda başarılar diliyorum. İnşallah Mezitli'yi çok iyi yerlere taşıyacaktır. Biz de sivil toplum örgütleri olarak destek olacağız" dedi.




Seçildikten sonra, halkın yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının da ziyarete geldiğini söyleyen Başkan Tarhan, "Elbette Bu ziyaretler bizi onurlandırmaktadır. Bugün de Mersin'deki Rotary Kulüpleri ziyaretimize geldiler. Kendilerinin bilgilerinin deneyimlerinden her zaman yararlanacağız. Kendileri çalışma konularını anlattılar. Biz de sosyal projelerimizi anlattık.



Sanıyorum, ileride pek çok projeye birlikte imza atacağız. Bu kentin kalkınmasında hepimize görev düşüyor. Kentin kalkınması için ortaklaşa çalışmalar yapacağız, bu çalışmaları alışkanlık haline getireceğiz, kurumsallaştıracağız. Herkesle, hep beraber karar üreterek, en doğru projeleri birlikte yapacağız. Bu anlamda kendisini kanıtlamış olan Rotary Kulüpleri'nin Mezitli'ye bazı eserler kazandıracağına inanıyorum. Şimdiden kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu. 
Son Güncelleme: 29.04.2014 10:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.