İbrahim Genç Hakkında Suç Duyursu

Makam aracına haciz konulan CHP’li Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç hakkında, bu kez de görevini kötüye kullandığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu

İbrahim Genç Hakkında Suç Duyursu

Makam aracına haciz konulan CHP’li Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç hakkında, bu kez de görevini kötüye kullandığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu

07 Aralık 2016 Çarşamba 16:37
İbrahim Genç Hakkında Suç Duyursu

Mersin'in merkez Yenişehir ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı İbrahim Genç ile Mersin Oto Galericiler Sitesi Başkanı Gürkan Göçer arasındaki gerginlik adliyeye taşındı. Galericiler Sitesi Başkanı Gürkan Göçer, Başkan İbrahim Genç hakkında, ilçe merkezindeki oto galericilerin ruhsatlarını iptal etmediği ve görevini yapmadığı iddiası ile savcılığa suç duyurusunda bulundu.



EMLAKÇI MI GALERİCİ Mİ?


Oto galerilerinin kapatılması konusunu defalarca Başkan Genç'e ilettiklerinde 'haklısınız' yanıtını aldıklarını anlatan Göçer, "Fakat hâlâ birçok oto galerici kaldırımlarında ruhsatsız bir şekilde faaliyet gösteriyor. Şikâyetlerimizi ilettiğimizde bize, 'İlçe içerisindeki oto galericiler, emlakçı olarak ruhsat aldı' dedi. Biz de kendisine 'Madem emlakçı ruhsatları var neden galericilik yapıyorlar?' diye sorduk fakat kendisinden bu konuda olumlu bir cevap alamadık" dedi.



Konunun peşini bırakmayacaklarını belirten Göçer, "Mersin'de yasalara uyanlar ile uymayanlar arasındaki mücadelede emaneti sahibine; yani bağımsız Türk mahkemelerine teslim ettik. Yenişehir'de yasak olmasına rağmen, Başkan Genç'in dev oto galerici dükkanlarını emlakçı sanmasından dolayı ve görevini yerine getirmediği için hakkında suç duyurusunda bulunduk" diye konuştu.



GENELGE YAYINLANMIŞ
İçişleri Bakanlığı'nın 19 Kasım 2008 tarihli genelgesiyle apartman altlarında oto galericiliğin yasaklandığını anımsatan Göçer, "LPG'li araçlar yüzünden bir gün bir apartman havaya uçarsa sorumlusu kim olacak?" diye konuştu.



Haber:
Selçuk Soydan
Sabah
Son Güncelleme: 07.12.2016 17:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.