Özananar; Oylar Mersin'e

CHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Seyit Özananar, Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyeti yaşatmak adına yola çıktığını ve 7 Mart Cumartesi günü yapılacak eğilim yoklamasında tüm Cumhuriyet Halk Partililerin desteğini beklediğini belirterek “Aday numaram 33, oylar Mersin’e” dedi.

Özananar; Oylar Mersin'e

CHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Seyit Özananar, Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyeti yaşatmak adına yola çıktığını ve 7 Mart Cumartesi günü yapılacak eğilim yoklamasında tüm Cumhuriyet Halk Partililerin desteğini beklediğini belirterek “Aday numaram 33, oylar Mersin’e” dedi.

06 Mart 2015 Cuma 20:35
Özananar; Oylar Mersin'e
Seyit Özananar, seçim çalışmalarına Yenişehir, Silifke, Anamur, Mut, Bozyazı İlçe Örgütleri ve Silifke Belediyesi ziyaretleri ile devam etti. Özananar geçtiğimiz günkü programı dahilinde ilk olarak Yenişehir İlçe Başkanlığı’nda partililer ile bir araya geldi. Özananar, burada yaptığı konuşmada ön seçimin önemine vurgu yaparak, “Zaman çok dar. Bu Cumartesi seçim var. Sizlere çok büyük görevler düşüyor. Değerlendirme şansı size verildi ve 7 Haziran Genel Seçimi’ne sizin tercihlerinize tabi olarak gireceğiz. Sizlerden beklentimiz Mersin için, ülke için, Atatürk’ün ilkelerine sahip çıkacak insanları tercih etmenizdir.” dedi.


İktidara giden yolun dayanışmadan geçtiğinin altını çizen Özananar, “Partimizde dayanışmayı sağlarsak, iktidar bizim için kolay. Çünkü Mersin yapısı gereği muhafazakar partilere açık bir bölge değil. Bakınız hangi ilde, ilçede bakarsanız bakın CHP’den sonra sağ partilerin egemen olması yapıyı, dokuyu bozmuştur; bir daha düzen tutturamamışlardır. Onun için Mersin’i kaybetmeyelim, Cumhuriyet Halk Partisi’ne sahip çıkalım.” şeklinde konuştu.



“EL ELE VEREREK AKP ZULMÜNE SON VERMELİYİZ”

Türkiye’nin 1950’den bu yana görmediği zulmü 2002-2015 yılları arasında gördüğünü kaydeden Özananar, “AKP Hükümeti ülkeye bir zulüm yaşatıyor. 1950’den bu yana böyle bir zulüm görülmedi. Bu zulme 7 Haziran’da el ele vererek müdahale etmemiz lazım. Her kapıyı tek tek çalmadığımız sürece bu mevcut durum devam edecektir. Sahiplenme duygumuzu yeniden kazanmamız lazım. Çünkü bu duygudaki eksiklik zaafiyete yol açtı ve diğer partilere kaymalar oldu. İnsanımız yoksul, ihtiyaç sahibi olduğu için ister istemez bir teslimiyet ortaya çıktı. Sokağa inip güveni sağlayabilirsek tekrar muhteşem günlerimize döneriz. Yani Mustafa Kemal’in parlamentosunun yarısını biz doldurabiliriz. Ama üzerimize düşen görevi hakkıyla yerine getirebilirsek. Bu anlamda partime, tabanıma ve ülkeme faydalı olacağımı düşünüyorum.” diye konuştu.



“ÖNDERİMİZ ATATÜRK, PARTİMİZ CUMHURİYET HALK PARTİSİ”

Özananar, bir partilinin, “Biliyorsunuz sol denildiği zaman ulusalcı, sosyal demokrat gibi ayrımlar söz konusu oluyor. Siz hangi kanattasınız?” sorusu üzerine “Ben Atatürk’ün bıraktığı kanattayım. Hala aynı yerdeyim, değişmedim. Önderim Atatürk, partim Cumhuriyet Halk Partisi. Bizim 6 okumuz var. Ben bu ilkelerin dışında politika düşünmüyorum.” cevabını verdi. Özananar son olarak, Cumartesi günü yapılacak olan eğilim yoklamasındaki aday numarasının 33 olduğunu hatırlattı ve “Aydınlık Türkiye’nin yaşaması, yeniden Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı için Oylar Mersin’e; üreten Mersin Türkiye’e yetersin?” dedi. Seyit Özananar buradaki programının ardından Silifke, Anamur, Mut, Bozyazı’da çalışmalarını sürdürdü.
Son Güncelleme: 06.03.2015 20:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.