Remzi Çıngı İddialı

MHP Akdeniz İlçe Başkan Vekili Remzi Çıngı, “Büyükşehir ve Akdeniz Belediyesini Alacağız”

Remzi Çıngı İddialı

MHP Akdeniz İlçe Başkan Vekili Remzi Çıngı, “Büyükşehir ve Akdeniz Belediyesini Alacağız”

13 Eylül 2012 Perşembe 00:38
Remzi Çıngı İddialı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin 24. Dönem Milletvekilli adayı ve Akdeniz İlçe Başkan Vekili Remzi Çıngı, “Büyükşehir ve Akdeniz Belediyesini alacağız” diyen MHPli Çıngı,  Türkiye’nin içinde bulunduğu bu karanlık tablodan halkın bıktığını ve diğer partilerden aday adaylarının çıkmamasını tavsiye ederek, Çıkacak adaylara da Hodri Meydan” diyen Remzi Çıngı "BDP başta olmak üzere tüm siyasi partiler yerel seçimlerde gösterecek aday bile bulamayacaklar. Çünkü kaybedeceğini bilen bir kişi yenileceğini bile bile aday olmak istemez. MHP Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçel’nin önderliğinde büyük vizyonuyla Mersin’de seçimleri gümbür gümbür kazanacağız” diye konuştu.






Akdeniz ilçe Başkanı Cumali Ansar’dan sonra mersinsiyaset editörlerine özel bir demeç veren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin 24. Dönem Milletvekilli adayı ve Akdeniz İlçe Başkan Vekili Remzi Çıngı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akdeniz ilçe Başkanı Cumali Ansar ve Akdeniz Teşkilatı’nın yönetim kurulu üyelerine övgüler yağdırdığı demecinde, Mersin Siyaset Editörüne önemli açıklamalarda bulundu.





MERSİN’DE MHP'NİN KALESİDİR

Yerel seçimlerde Mersin’de zaferle çıkacaklarını söyleyen MHP Akdeniz İlçe Başkan Vekili  Remzi Çıngı, "Çiçek, ekmek, park yapmak, meydan genişletmek rutin işler. Önemli olan şehre vizyon katacak çalışmalara imza atmaktır. Mersin’de MHP'yi kale yapmaya devem edeceğiz" dedi. Yapacakları çalışmalar ile Mersin’i MHP'nin kalesi konumunda tutmaya devam edeceklerini belirten Çıngı,  "Mersin partimizin kalesi kimsenin ağzının suyu akmasın bu kaleyi teslim etmeyeceğiz. MHP’nin buradaki yükselişini herkes görecek ve tüm belediyeleri alacağız” diye konuştu.





MHP BU ÜLKENİN BİR MİHENK TAŞIDIR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin 24. Dönem Milletvekilli adayı ve Akdeniz İlçe Başkan Vekili  Remzi Çıngı, “Yaklaşan MHP kongresi”ne ilişkin Mersin Siyaset sitemize bir açıklama yaptı. MHP üzerine oynanan oyunların boşa çıkarılacağını belirten Çıngı, MHP Genel Başkanlığı hırsına kapılmış bazı adaylar tarafından ortaya konulan, Ülkücü ahlâk ve Ülkücü duruşla örtüşmeyen söylem ve eylemlerin camialarını derinden yaraladığını bildirdi. Kırk üç yılı aşan siyasî tarihi boyunca, dışarıdan gelen iftiralara alışık olan camialarının; Parti içi siyasette ahlâk dışı saldırılara prim verecek bir yapı olmadığını belirten Remzi Çıngı, “MHP Genel Başkanına yönelik mesnetsiz iddialarla karalama çalışmaları yürütmek; MHP’nin tüzel kimliğini yaralamaktan başka bir netice vermeyecek ve MHP düşmanlarından başka kimseye fayda sağlamayacaktır.





Ülkücü camia, her dönemde olduğu gibi Büyük Kurultay sürecinde de çirkinleşen iç siyasete asla müsamaha göstermeyecektir. Türk milliyetçileri, genel başkanlarını gayet iyi tanımaktadır ve iftiraları gerçeklerden ayırt edebilecek ferasete sahiptir” dedi.Remzi Çıngı şu görüşleri savundu; “Milliyetçi Hareket Partisi bu ülkenin bir mihenk taşıdır. Varlığı nasıl tartışılamazsa yokluğu bu milletin yokluğuyla eş değerdir. Bizler bu bilinçle partiye, ideolojiye ve liderimize sahip çıkarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz. MHP gibi büyük bir partide, ülkücülük gibi kutsal bir davada liderlik hiç kuşkusuz, bilgi, birikim, deneyim ve önderlik ister. Bizler dün olduğu gibi, bugünde ve yarında bu vasıfların hepsini taşıyan ve önderliğinden asla kuşku duymadığımız Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin arkasından yürümekten onur duyacağız.
 





Ben bu açıklama ile başta MHP Akdeniz ilçe Başkanım Sayın Cumali Ansar’ın ve yönetimimizin de görüşleri olarak açıkça beyan ediyorum ki, Türkiye zor bir süreçten geçerken, bölücülük tehlikesi bu kadar nüksederken Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin liderliğinden başka bir alternatifimiz yoktur. Bunun için MHP Akdeniz İlçe Yönetimi olarak Liderimiz Devlet Bahçeli ile yol arkadaşlığımıza kesintisiz ve koşulsuz devam edeceğiz. Kendisi var olduğu sürece biz Genel Başkanımız ile yürüyeceğiz, Ülkücülük davasının bir sıra neferi olarak 3 hilal bayrağını daha yükseltme noktasında kararlılığımız sürecektir. MHP Liderliği demek, milliyetçi ve vatanseverler için Bağımsız Türkiye Liderliği demektir.





Bu ülkü ve inançla Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in vefatından beri aralıksız çalışmakta, mücadelesini sürdürmektedir. Kendisinin davasına olan hizmeti hiç kuşkusuz tartışılamaz ve yadsınamazdır. Böylesini büyük bir liderin sıra neferi olmak ise biz ülkücüler için büyük bir övünç kaynağı ve de büyük bir ivmedir. Bu bilinç ve inançla kongrenin liderimiz Devlet Bahçeli lehine sonuçlanacağından asla kuşkumuz da yoktur. 4 Kasım’da yapılacak olan büyük kongremizde Liderimizin işaret ettiği yoldan yürüyecek ve bu inançla Lider Ülke Türkiye idealinde çalışacağız.” ifadelerinde bulundu.





MHP'Yİ MERSİN’DE BİRİNCİ PARTİ YAPACAĞIZ

Çıngı,“Teşkilatımızın, yaklaşan yerel seçimlerde, Mersin’de farkını herkese görecektir. Partimizin dünü, bugünü, yarını için birlik ve beraberlik içinde çalışarak, MHP'yi Mersin’de birinci parti yapmak ve önümüzdeki yerel seçimlerde başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm belediye başkanlıklarını almak için çalışacağız. 'Allah’ın izniyle' tüm belediyeleri alacağız” dedi.

 



HERKESE KAPIMIZ AÇIK

'Mersin halkının beklediği MHP artık geliyor' diyen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin 24. Dönem Milletvekilli adayı ve Akdeniz İlçe Başkan Vekili Remzi Çıngı, “Güçlü bir ekiple yola çıktık. Bizimle birlikte olmak isteyen herkese kapımız açık.” diye konuştu. Çıngı, hedeflerinin Mersin’de Milliyetçi Hareket Partisi’ni birinci parti konumuna getirmek olduğunu ifade ederek,“Tüm gönüldaşlarımızla ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla tüm gücümüzle çalışacağız.” şeklinde konuştu.





BÜYÜKŞEHİR VE DİĞER İLÇELERİMİZDE SEÇİMİNİ KAZANACAĞIZ

MHP'nin Türkiye'de yükselişe geçtiğini ve milletin tek umudu haline geldiğini ileri süren Remzi Çıngı, mahalli idareler seçimi için şimdiden her ilçede birden fazla aday adayının çıktığını ve partilerine yoğun ilgi gösterildiğini bildirdi.Yerel seçimlerde milletin MHP kadrolarını iktidara taşıyacağını savunan Remzi Çıngı,  "Partimizi ve teşkilatlarımızı diri tutacağız. Birbirimizi kırmayacağız, üzmeyeceğiz. Bu vatan için, Mersin için gecemizi günümüze katacağız. Sevgide de saygıda da kusur işlemeyeceğiz" diye konuştu.


MHP Akdeniz İlçe Başkan Vekili Remzi Çıngı, seçimlere her zaman hazır olduklarını belirterek, “Seçimlerin ne zaman yapılması önemli değil. Muhalefeti temsil eden siyasi parti olarak, biz seçime her zaman hazırız. Bir ay sonra, seçim yapılsa da, ben ve ekibim çalışmalarımıza hız vererek az öncede söylediğim gibi Büyükşehir ve Akdeniz’de  ve diğer ilçelerimizde belediye seçimini kazanacağız. İlimizi ve İlçelerimizi şuanki çarpık yapıdan kurtaracağız. Yerel seçimlerde ilçemizde tek alternatif MHP’dir. Seçimin erkene alınması iyi olur. Çünkü bir günün bile büyük önemi var. Biz MHP olarak seçimi bekliyoruz, Belediyede devir-teslim gününü bekliyoruz. Başka bir sıkıntımız yok” dedi.





PKK'YA DESTEK VEREN KİM VARSA CEZALANDIRILMALI

Terörle Mücadele konusunda ki sorumuza Çıngı,  "Terörle mücadele edildiği zaman, terörün bitirileceğine inanıyorum. İnanmanın ötesinde kesin bitecektir. Ama geçmiş dönemde olan terörle mücadeleden ders çıkarılması gerekmektedir. Geçmiş döneme baktığımız zaman terörle mücadelede sadece dağdaki ile mücadele edilmemiştir. Terörün şehirdeki uzantılarının, finansal uzantılarının bitirilmesi lazım. Pkk'ya destek veren kim varsa cezalandırılmalı, meclistekiler de dahil olmak üzere" diye konuştu.Bdp'li milletvekillerin dokunmazlığının kaldırılması gerektiğini de savunan Çıngı,  "Bdp'li milletvekillerinin kesinlikle dokunulmazlıklarının kaldırılıp cezalandırması gerekiyor" dedi.




VATANINI SEVEN HERKESİ PARTİMİZE DAVET EDİYORUZ

Remzi Çıngı, “Genel anlamda baktığımızda, Türkiye'nin geleceğini karanlık görüyorum. Bu bağlamda Türk Milletinin direnç noktasının arttırılması konusunda çabalarım olacak ve bunu her gittiğim yerde mutlaka söylüyorum. Milliyetçi Hareket Partisine oy yönünden daha da fazla oy aldırmak zorundayız. Tüm çabalarım bu noktada olacak, geçmişte siyaset yapan (DYP) (Anavatan Partisi)  olsun sağ seçmeni olduğu gibi Milliyetçi Hareket Partisine davet ediyoruz. Bunların yanı sıra, Sol kesim DSP CHP olsun, bu bayrak bu toprak diyen herkesi Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında toplanmaya davet ediyorum, sizin aracılığınız ile yeniden vurgulamak isterim. Yakında, bir çok siyasi partiden, MHP'ye bir geçiş olacak. Bu bağlamda CHP'ye oy verenler MHP çatısı altında buluşacak."





'MHP FARKI GÖRÜLECEK'

Ülkücülerin dirliğini ve birliğini hiç kimsenin bozamayacağını ve buna müsaade etmeyeceklerini belirten Çıngı,: “Muhteşem birlikteliklerimizle zafer türküleri söyleyeceğiz, dost-düşman herkes bu harika bütünlük karşısında hayranlıklarını gizleyemeyecek. Biz gittiğimiz yolun tek doğru yol olduğuna inanıyoruz. Bizim yolumuz Hak yoldur.”dedi.





'RUTİN İŞLERİ BIRAKIN'

Hiçbir zaman rutin işleri bir başarı olarak görmediklerini söyleyen Çıngı, “Etrafta Büyükşehir’in ve Akdeniz Belediyelerinin yaptığı rutin işler var. Bunu yapmak bir marifet değil, Bunlar bir belediyenin yapmak zorunda olduğu normal işlerdir. Bu işler çiçek ekmek, park yapmak, meydan genişletmektir. Önemli olan şehre vizyon kazandıracak işlere imza atmaktır. Bunu başarabilen belediye başarılı bir belediyedir. MHP iktidarında halkımız gerçek belediyeciliğin ne olduğunu görecektir” şeklinde konuşmasını tamamladı.

Son Güncelleme: 13.09.2012 01:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.