Sgk'dan Bin Fidan

Mersin Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü çalışanları, merkeze bağlı Ayvagediği beldesinde bin fidanı toprakla buluşturdular.

Sgk'dan Bin Fidan

Mersin Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü çalışanları, merkeze bağlı Ayvagediği beldesinde bin fidanı toprakla buluşturdular.

13 Mart 2013 Çarşamba 11:08
Sgk'dan Bin Fidan

SGK İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ayvagediği beldesinde fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi. Mersin Orman Bölge Müdürlüğü ile ortak düzenlenen etkinliğe, SGK İl Müdürü Mehmet Gülpak, Orman İşletme Müdürü Osman Halis Belen ve SGK personeli katıldı.



Etkinlikte konuşan Orman İşletme Müdürü Belen, "Mersin Sosyal Güvenlik Kurumu ile daha önce beraber faaliyetlerimiz olmuştu. Fakat ilk defa Sosyal Güvenlik Kurumu personelinin katılımıyla böyle geniş çaplı bir faaliyet gerçekleştiriyoruz. Mersin'in ağaçlandırılması için bizlere destek olan İl Müdürü Mehmet Gülpak ve değerli çalışanlarına teşekkür ediyoruz" dedi.



İl Müdürü Gülpak da Mersin'in ağaçlandırılmasına katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını vurguladı. Doğanın korunması ve gelecek nesillere yeşil bir Mersin bırakılması için ağaçlandırmanın büyük önem taşıdığını ifade eden Gülpak, "Herkesin emekliliğinde gölgesinde oturabileceği bir ağacı olmalı" diye konuştu.Konuşmaların ardından SGK çalışanları yaklaşık bin fidanı toprakla buluşturdu.


Kaynak:
İHA

Son Güncelleme: 14.03.2013 11:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.