Silifke Belediyesinden Minik Şampiyona Ödül

Silifke İlçesi’nde, Antalya’da düzenlenen Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda dereceye giren minik sporcular ödüllendirildi.

Silifke Belediyesinden Minik Şampiyona Ödül

Silifke İlçesi’nde, Antalya’da düzenlenen Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda dereceye giren minik sporcular ödüllendirildi.

24 Ağustos 2017 Perşembe 11:59
Silifke Belediyesinden Minik Şampiyona Ödül
11-14 Ağustos tarihlerinde gerçekleşen Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında 57 kiloda Türkiye 3’ncüsü olarak bronz madalya alan Asya Açıkgöz ve çeşitli dereceler alan Mustafa Berk Kabak, antrenör İbrahim Savaş Açıkgöz ile Belediye Başkanı Mustafa Turgut’u ziyaret etti.Sporcularla karşılıklı sohbet ederek, başarılarını tebrik eden Başkan Turgut, "Sizlerle her ne kadar övünsek azdır.



Ülke genelinde elde ettiğiniz başarılarla Silifke’mizin adını spor kamuoyunda gurur verici bir şekilde hem tanıtıyor hem de duyuruyorsunuz. Gençlerimizi mutlaka kötü alışkanlıklardan ve sokaklardan uzaklaştırıp, boş vakitlerini uygun şekilde değerlendirmelerini sağlayarak, sporla tanıştırmamız gerekiyor. Sporcu kardeşlerimiz mutlaka hayatta daha fazla başarılı oluyorlar. Onun için sporu önemsiyoruz. Spora ve sporcuya belediye olarak destek vermeye devam edeceğiz. Ben genç ve başarılı tekvandocularımızı tebrik ediyor, müsabakalarında ve eğitimlerinde başarılar diliyorum" dedi.


Başarılı sporcunun babası ve aynı zamanda antrenörü olan Açıkgöz ise, "Kentimizde genç sporcularımızın yetişmesi ve böylesine güzel başarılar elde etmemize vesile olan tüm hemşerilerimize, sporcu ve sporsever dostu olarak gördüğümüz siz değerli belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.Ziyaretin ardından Başkan Turgut, Türkiye 3’ncüsü olarak bronz madalya alan Asya Açıkgöz ve Mustafa Berk Kabak’ı çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Mersin Portal-Haber Merkezi

Son Güncelleme: 24.08.2017 12:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.