“Lütfen Kızımla Evlenir misiniz?”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 2023-2024 sanat sezonunu, Muzaffer İzgü’nün “Lütfen Kızımla Evlenir misiniz?” adlı oyunun prömiyeriyle açtı.

“Lütfen Kızımla Evlenir misiniz?”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 2023-2024 sanat sezonunu, Muzaffer İzgü’nün “Lütfen Kızımla Evlenir misiniz?” adlı oyunun prömiyeriyle açtı.

04 Ekim 2023 Çarşamba 11:03
“Lütfen Kızımla Evlenir misiniz?”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve eşi Meral Seçer de Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen ve 2023-2024 sanat sezonunun açılış oyunu olan “Lütfen Kızımla Evlenir misiniz?” isimli oyunu Mersinli tiyatroseverlerle birlikte izledi. Prömiyeri yapılan 2 perdelik oyun, izleyicisinden tam not alırken, ayakta alkışlandı.

ŞEHİR TİYATROSU, 2023-2024 SANAT SEZONUNU “LÜTFEN KIZIMLA EVLENİR MİSİNİZ” OYUNUNUN PRÖMİYERİYLE AÇTI (1).JPG görüntüleniyor

Oyun sonunda konuşan Başkan Seçer, tiyatrocuları kutlayarak; “Çok büyük bir aile çalışması, çok değerli bir çalışma, çok büyük emek” dedi. Yöneticilerde asıl farkındalığı yaratanların sanatçılar olduğunu da vurgulayan Seçer, Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’na teşekkür ederek, “Başkanlığım sürecinde bana çok değerli katkılar yaptılar. Yol gösterici oldular. Doğal olarak da benim onlara destek olmam kaldı ve onu da yapabildiğimi düşünüyorum. Modern ve çağdaş Mersin bundan yararlandı. Umut ediyorum gelecek günler sanat adına çok daha güzel icraların olacağı günler, yıllar olacak” diye konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 2023-2024 sanat sezonunu, Muzaffer İzgü’ nün “Lütfen Kızımla Evlenir misiniz?” adlı oyunun prömiyeriyle açtı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve eşi Meral Seçer' in de izlediği 2 perdelik oyun Mersinli sanatseverlerden tam not alarak ayakta alkışlandı.

ŞEHİR TİYATROSU, 2023-2024 SANAT SEZONUNU “LÜTFEN KIZIMLA EVLENİR MİSİNİZ” OYUNUNUN PRÖMİYERİYLE AÇTI (2).JPG görüntüleniyor

Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunu; Başkan Vahap Seçer ve eşi Meral Seçer, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclis Başkanı Hamit İzol, Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü İrfan Korkmaz, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdal Gökayaz, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Koordinatörü ve Opera Sanatçısı Bengi İspir Özdülger, Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hülya Savaş, Meclis üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ bürokratları ile daire başkanları ve çok sayıda Mersinli sanatsever izledi.

Seçer: “Umut ediyorum gelecek günler sanat adına çok daha güzel icraların olacağı günler, yıllar olacak”

Oyun bitiminde konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, oyuncuları ve sahne arkasındaki tiyatro emekçilerini kutlayarak, “Çok büyük bir aile çalışması, çok değerli bir çalışma, çok büyük emek” dedi. Yöneticilerde asıl farkındalığı yaratanların sanatçılar olduğunu da vurgulayan Seçer, “Güven veren, güven telkin eden, her hareketiyle, her davranışıyla inandırıcılığı ve güveni yüksek olan, hani; ‘diyorsa doğrudur, diyorsa yapmamız gerekir’ dedirten aslında bizim gibi yöneticilerin etrafında olan böyle değerli yetişmiş insanlardır. Bu sanatçıdır, bu yaratıcı bir kişiliktir, bir mühendistir. Bunu çoğaltabiliriz” dedi.

ŞEHİR TİYATROSU, 2023-2024 SANAT SEZONUNU “LÜTFEN KIZIMLA EVLENİR MİSİNİZ” OYUNUNUN PRÖMİYERİYLE AÇTI (3).jpg görüntüleniyor

Başkanlığı sürecinde çalışma arkadaşlarının kendisine önemli katkı ve destekleri olduğuna dikkat çeken Seçer “Modern ve çağdaş Mersin bundan yararlandı. Umut ediyorum gelecek günler sanat adına çok daha güzel icraların olacağı günler, yıllar olacak” diye konuştu.Oldukça keyifli bir akşam geçirdiklerini ifade eden Başkan Seçer, oyunun sonunda oyuncuları kutlayarak, eşi Meral Seçer ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hülya Savaş’a çiçek takdim etti.

Mersin Portal-Haber Merkezi

Son Güncelleme: 04.10.2023 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.