Facebook Çok Konuşulan Bir Foto Daha

Burası Neresi ?

Facebook Çok Konuşulan Bir Foto Daha

Burası Neresi ?

10 Mart 2012 Cumartesi 13:38
Facebook Çok Konuşulan Bir Foto Daha

Sosyal medya ağı facebook üzerinde yoğun bir ilgi gören bu fotograf aynı zamanda paylaşım rekoru kırmaya devam ediyor. Davelet hastanesinde vazne bölümünde çekilen fotoğrafta vatandaşların kadın erkek olarak ayrı bankolarda ödeme yapmalarına dair düzenleme facebookta değişik yorumlara neden oldu.


Konuya ilişkin Mersin Portal facebook sayfasında ve ağ üzerinden paylaşımlarıyla gelen bazı yorumları sözlere aktarıyoruz.






Duvar Fotoğrafları
Bilin bakalım burası neresi?

a) İran
b) Suriye
c) Lübnan
d) Türkiye 


FACEBOOK

 

Nuray Günay Belge yok artık.....ya burası vezne mi????yoksa wc mi???

Barış Dorukoğlu tabıkı turkıye
13 saat önce ·

Burçak Çapkın MAALESEF TÜRKIYE BIR 1923 TÜRKIYESINE BAK BIRDE 2012 COK YAZIKKKKKK
13 saat önce ·


Deniz Meteer bu gerçekmi
13 saat önce ·


Müberra Gül Bu uygulama 5-6 yıldır bir çok kurumda var....
13 saat önce ·


Abdullah Seziş la niye konuşuyosunuz %52 yi veren ler bunlar la artık geçmiş geçmişte kaldı lafla olmaz bu memlekettende bi b... k olmaz halk olmuş cacık gibi koysan ayranı bozar atatürkçülerde bizlerde sada solda yazarız işte ah canım vatanım balım vatanım birlik olup sokağa dökğlğnmğyorsa susacaksınız kardeşim boşa burada bıdıbıdı yapmayalım atı alan üsküdfarı baze koyan tirilyonları yedi boş verin sadece yazalım...
13 saat önce ·
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.