Eto'o Fenerbahçe maçında yok

- Antalyaspor Basın Sözcüsü Ceylan: - "Samuel Eto'o yurt dışında özel bir maçta forma giyecek"

Eto'o Fenerbahçe maçında yok

- Antalyaspor Basın Sözcüsü Ceylan: - "Samuel Eto'o yurt dışında özel bir maçta forma giyecek"

22 Aralık 2015 Salı 13:52
Eto'o Fenerbahçe maçında yok

ANTALYA (AA) - Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda yarın deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Antalyaspor'un Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, Samuel Eto'o'nun yurt dışında özel bir maçta forma giyeceğini, bu nedenle Fenerbahçe maçında oynayamayacağını bildirdi.

Ceylan, Kamerunlu oyuncuları Samuel Eto'o'nun yurt dışında özel bir maçta forma giyeceği için, Fenerbahçe maçında sahada olamayacağını ifade ederek, sahaya çıkan futbolcuların ellerinden geleni yapacağını kaydetti.

Hasan Ali Ceylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nın final maçının mayıs ayında Antalya'da yapılacağını ifade etti.

Türkiye Kupası'nda final oynamak istediklerini dile getiren Ceylan, "Ligdeki son iki maçta çok yüksek mücadeleli, tempolu bir oyun oynadık. İnşallah kupada da bu oyunumuzu devam ettireceğiz. Fenerbahçe maçından galibiyetle ayrılmayı arzu ediyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.