Gizem ve Hakan Bulut Yaşamlarını Birleştirdi

Tarsus Akdeniz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Bulut, Gizem Özayaz ile yaşamını birleştirdi.

Gizem ve Hakan Bulut Yaşamlarını Birleştirdi

Tarsus Akdeniz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Bulut, Gizem Özayaz ile yaşamını birleştirdi.

01 Nisan 2015 Çarşamba 21:06
Gizem ve Hakan Bulut Yaşamlarını Birleştirdi
Tarsus Akdeniz Gazetesi Kurucu ve Sahipleri Leyla ve Mehmet Can Bulut’un oğulları, Sun TV ve Habertürk Tarsus Temsilcisi, Tarsus Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı  Hakan Bulut, Nilgün ve Metin Özayaz’ın biricik kızları Ortadoğu Hastanesi çalışanlarından Gizem Rüya Balo Salonu’nda yapılan düğün merasimi ile evlendi. 



Düğüne katılım oldukça yüksek oldu. İş, siyaset ve sivil toplum örgütlerinin yoğun katılım gösterdikleri düğün merasiminde genç çifti sevenleri, dost ve yakınları da yalnız bırakmadılar.



Gizem ve Hakan Bulut çiftinin nikah şahitliklerini Tarsus Kaymakamı Hasan Göç, CHP Mersin Milletvekilleri Vahap Seçer ile Aytuğ Atıcı, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ve Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı yaptılar.



Abdullah Seki’nin kıydığı nikahın ardından başta protokol üyeleri olmak üzere tüm misafirler Gizem ve Hakan Bulut çiftini tebrik ettiler. Rüya Balo Salonu’nun başarılı hizmeti ve orkestrasının iyi performansıyla konuklar geç saatlere kadar doyasıya eğlenme fırsatı buldular. Hakan Bulut, "Eşim Gizem hanımla beni bu mutlu günümüzde yanlız bırakmayan ve mutluluğumuzu paylaşan herkese sonsuz teşekkürler ediyoruz" dedi.



Mersin Portal Yayın Ekibi olarak Gizem ve Hakan Bulut çiftine bir ömür boyu mutluluklar diler, ailelerini kutlarız.

Son Güncelleme: 02.04.2015 19:31
Anahtar Kelimeler:
Hakan Bulut
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.