Mersin Pazarcılar Esnaf Odası’nı ziyaret eden Başkan Yıldız, Oda Başkanı Abdulhalim Batur ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşerek, pazar yerlerine yönelik yapılabilecek iyileştirmeleri masaya yatırdı.
Pazarcı esnafının taleplerini dinleyen Yıldız, belediye olarak çözüm odaklı bir yönetim anlayışı benimsediklerini ve her kesimin görüşünü önemsediklerini ifade etti.
“Toroslar’da hizmet üretirken ortak aklı önemsiyoruz. Esnafımızın sesi bizim için yol gösterici niteliktedir. Pazar alanlarının hem esnaf hem de vatandaşlarımız için daha düzenli, temiz ve kullanışlı hale gelmesi adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz,” diyen Başkan Yıldız, bölge halkının alışveriş alışkanlıklarının önemli bir parçası olan semt pazarlarının konforlu hale getirilmesinin öncelikleri arasında yer aldığını belirtti.
Ziyaret sonunda teşekkür konuşması yapan Pazarcılar Odası Başkanı Abdulhalim Batur, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’a, esnafın sorunlarına duyarlı yaklaşımı için teşekkür ederek, iş birliğinden memnuniyet duyduklarını dile getirdi.





