Mersin İdmanyurdu Geri Dönüşü Muhteşemdi

Mersin İdman Yurdu bu sezon tarihi bir dönüşe daha imza attı.

Mersin İdmanyurdu Geri Dönüşü Muhteşemdi

Mersin İdman Yurdu bu sezon tarihi bir dönüşe daha imza attı.

27 Nisan 2015 Pazartesi 10:56
Mersin İdmanyurdu Geri Dönüşü Muhteşemdi
Ligin ilk yarısında Eskişehir ile oynadığı karşılaşmada 10 kişi kalan ve yenik duruma düşen kırmızı lacivertliler güçlü rakibini 4-2 yenmeyi başarmıştı. Mersin İdman Yurdu daha sonra Kasımpaşa maçında ise rakibin 2-2’ye getirdiği ve bir de penaltı kaçırdığı karşılaşmada adeta patlama yapmış maçtan 6-2 gibi müthiş bir skorla ayrılmıştı.



Ayrıca Kırmızı Lacivertliler Karabük ile kendi sahasında yaptığı maçta maçın ilk dakikalarında 1-0 yenik düşmesine rağmen kritik günler yaşayan rakibini 2-1 yenerek altın değerinde 3 puan almıştı. Mersin İdman Yurdu son olarak bu akşam karşılaştığı Sivasspor’a da aynı tarifeyi uyguladı. Kırmızı lacivertliler 1-0 yenik götürdüğü karşılaşmanın uzatma dakikalarında attığı 2 golle 3 puanı hanesine yazdırdı. Böylece mersin İdman Yurdu önceki sezon Samsunspor ile başlayan tarihi geri dönüşlerine bir halka daha eklemiş oldu. 
Son Güncelleme: 29.04.2015 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.