Bu özel destek, Ali Asaf’ın hastane ziyaretlerinde yaşadığı zorlukları hafifletirken, ailesine de büyük bir kolaylık sundu.

Toroslar İlçesi Kurdali Mahallesi’nde ikamet eden Ali Asaf’ın ailesi, yaşadıkları zorlukları ve destekle ilgili duygularını paylaştı. Ali Asaf’ın babası Kadir Gök, oğlunun bir yaşında geçirdiği havale sonrasında MLD hastalığına yakalandığını ve hastalığın nadir görülmesi nedeniyle tedavi konusunda ciddi güçlükler yaşadıklarını belirtti. Yurt dışı tedavisi için maddi imkânlarının yetersiz olduğunu söyleyen Gök, engelli puseti temini için birçok yere başvurduklarını ancak sonuç alamadıklarını ifade etti.

Mezitli Belediye Başkanı "Ahmet Serkan Tuncer" Arsaları Sata Sata Bitiremedi.
Mezitli Belediye Başkanı "Ahmet Serkan Tuncer" Arsaları Sata Sata Bitiremedi.
İçeriği Görüntüle

Toroslar Belediyesi’nin desteğiyle, Ali Asaf’ın ailesi için büyük bir rahatlama sağlandı. Yeni engelli pusetine kavuşan Ali Asaf, hastane ziyaretlerine daha kolay ve konforlu bir şekilde gidebiliyor. Gök, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’a teşekkür ederken, “Artık oğlumuzu hastaneye götürüp getirebilmek çok daha kolay. Toroslar Belediyesinin bize verdiği bu destek, gerçekten çok değerli. Başkanımızdan Allah razı olsun” dedi.

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Ali Asaf’a ve ailesine verdikleri desteğin, belediye olarak önemli bir sorumluluk olduğunu vurguladı. Başkan Yıldız, "Hedefimiz, her çocuğun sevgi, umut ve dayanışma içinde büyümesini sağlamak. Ali Asaf ve ailesine bir nebze de olsa yardımcı olabilmek, bizler için büyük bir mutluluk. Yüzlerinde bir tebessüm görmek en büyük kazancımız” ifadelerini kullandı.